nedelja, 18. januar 2009

Tako se krade

Koncem delovnega tedna so, eni k jo poznam, odtujili Audija, ..., sicer ni bil kvatro, je bil pa 36 mescev star A4, avant.

Še bolj je zanimivo, kako so ga spizdil, ...

Kot običajno je prišla na šiht ob 7:30 in kot običajno šla v pisarno, kjer je kot običajno najprej prižgala luč (pa kva ma to veze?).

Nato se počasi nakapajo sodelavke, vse do momenta, ko ena reče: "O lejo, sem pa mislila, da te še ni, ker tvojega avta ni pred bajto" Pa je, pa ni, pa je ..., pa gledat in ga ni.

Takoj pogledat kaj pravjo kamere in je kaj videti ...

M. parkira in odvihra, čez minutko tipo (ni bil kapucar) mirno pride k vratom in se ozre proti pisarni (čaka, da M. nažge luč, kar je znak, da je vsaj 150 šteng proč) in avto odpre s ključem, sede vanj in se odpelje.

Policija pride ... povedat, da ga itak ne bodo iskali (ops, mislu sem napisat "najdli").

Ključ so al skopiral na servisu, al ga mrbit stisnl iz bajte (alarm sicer majo, a ga ne vklapljajo, ker majo psa, ki zgleda ni hud, rad pa leta po celi bajti in bi ga prožil).


Park plac je dobro pregleden in celo odlično obiskan (velika fluktuacja), pod video nadzorom, pa še osvetljen. In to se ni nardilo u LJ!!!

Mama je zmerej naročila: "merkej!"


Na spletni strani policija.s(p)i danes še niso utegnili objaviti tako nepomembnih podatkov za identifikacijo, ... z večernim popravkom, če bi kdo nabasal na avto:

AUDI
A4
KR-54-73Z
WAUZZZ8E07A234254
KOVINSKI - SIV

Ni komentarjev:

Objavite komentar